Nyt medlem

Vi har ledige pladser i koret i alle stemmegrupperne undtagen SOPRAN

Medlemsskab koster normalt kr. 600,- pr sæson med cirka 18 øvegange/koncerter. Vi har fast øvedag om mandagen kl. 19-21. Øvestedet er Lyng Kirke, Højmosevej 3, 7000 Fredericia.

OBS! VI har ingen optagelsesprøve!

Nye kormedlemmer opfordres til at stå i midten af gruppe (lyd fra alle sider). Således vil din sidemakker kunne lære dig melodien og teksten i din stemmegruppe. Vi respekterer selvfølgelig hvis nogen bedst kan stå forrest eller bagerst.

Vi opfordrer til at man står på rækker, der er forskudt fra hinanden, så alle kan se korlederen.

I starten støttes vi af tekst/nodeark, men til koncerter synger vi uden.

Det er en stor fordel at være på Facebook, da koret har en lukket Facebook gruppe – kun for medlemmer af koret.

Herfra får man adgang til vores nodearkiv og øve-filer samt videooptagelser fra udvalgte øve-aftener. Dvs. du har mulighed for at øve mere hjemmefra.

Regler for koret:

  • Vær venlig og høflig

Vi er alle fælles om at skabe et imødekommende miljø. Lad os behandle hinanden med respekt. Sunde diskussioner er naturlige, men der kræves venlighed. Husk at negativitet smitter, så hvis noget knirker, så tag en snak med rette vedkommende eller tag fat i et medlem fra bestyrelsen og få løst problemet.

  • Ingen hadefuld retorik eller mobning

Sørg for, at alle føler sig sikre. Mobning af nogen slags er ikke tilladt og nedsættende kommentarer om ting som race, kultur, seksuel orientering, køn eller identitet tolereres ikke.

  • Parfumefrit kor. Vi står tæt så vis hensyn.

Ungå produkter med parfume, så undgår vi vejrtrækningsproblemer og en trist stemning. Parfumeallergi er til stede i koret. Dette gælder både for koncerter og øve aftner.

  • Koret dyrker det kristne budskab

Du behøver ikke at være kristen for at synge. Andre trosretninger er ikke et problem, men vi synger om den kristne tro, menneskelighed, livet og døden.

  • Stabilt fremmøde

Da vi er et koncertkor , der gerne vil ud at optræde – også mod betaling, forventes stabilt fremmøde til kor aftner. Hvis du har brug for en længere pause, så skriv på Facebook gruppen eller sig det til kontaktperson eller korleder. Afbud til en enkelt øve aften er ikke nødvendig.

  • Lyd/Videooptagelser

Der vil ofte blive lavet lyd og videooptagelser af kor aftener og koncerter. Disse lægges på Facebook i vores lukkede gruppe, så man kan øve efter disse. Men de kan også blive brugt til promovering af Voices of the Heart på vores offentlige Facebook side.

Vi samarbejder med Musikaftenskolen Lillebælt. https://www.musikaftenskolenlillebaelt.dk/

Stemningsbillede fra Lys i Mørket Koncerten 2/10-2023