Booking

Voices of the Heart er et koncertkor. Vi garanterer masser af energi og indlevelse i gospelverdenen. Vi møder op med et talstærkt kor, der er klar til at få jer op af sæderne.

Deltagelse i Bryllup i Bredballe – August 2021

Booking af koncerter
Sker ved henvendelse til kontaktperson Henriette Skat Tofthøj Rasmussen på tlf. 2363 9649 eller på mail henriette.skat@tofthoej.dk

Når koncerten bookes, modtager arrangøren en kontrakt, som skal underskrives og returneres til kontaktpersonen. 

Koret kan bookes til:

Almindelige koncerter, hele året rundt, hvor koret er bestilt til 1-1,5 times underholdning. Afholdes mange forskellige steder, eks. kirker, sognehuse, haller, musikteatre osv.

Private firmaer eller private begivenheder, som bryllupper, sølvbryllupper, fødselsdage osv.

Utraditionelle gospelgudstjenester, hvor gudstjenesten er bygget op omkring musikken og med prædiken, der tager udgangspunkt i nogle af de sange vi synger.

Praktiske forhold vedrørende koncerter
Et bestyrelsesmedlem undersøger forholdene på koncertstedet og videregiver informationer til korlederen. Koret kan kun stille op, såfremt korlederen og bestyrelsen godkender arrangementet og finder korfremmødet tilstrækkeligt.


Er koncerten udendørs kan vejret spille en afgørende rolle for, om koncerten kan fuldføres. Arrangøren sørger for, at der ved scenen forefindes udtag til mindst 220 V 10A vekselstrøm med jordforbindelsesleder. Arrangøren sørger for etablering af en stabil og forsvarligt overdækket scene mod nedbør og stærk blæst. Aflyser arrangøren arrangementet pga. nedbør og stærk blæst, skønt engagerede er mødt op og klar til at optræde, er engagerede berettiget til det fulde honorar/løn.

Billeder fra tidligere koncerter

Koncert i Tivoli – Maj 2019
Jule koncert, Brejning Kirke – December 2019
Efter koncert på Mølledagen på Børkop Vandmølle, maj 2018
Koncert på Vejle Gågade, December 2019
De sidste instrukser inden Sommer koncert i Brejning Kirke, sommer 2019

Til Gospel Festival i Tivoli – vi optrådte på Pantomime scenen – Maj 2018